HD_MRK
Van Baaren Aannemers logo
Van Baaren Aannemers header
 
SNGL
 
CNTNT
 

Woonzorgcentrum Mariënstein

 

Mei 2014 startte de verbouwing van het woonzorgcentrum Mariënstein in IJsselstein. De bestaande zorgkamers waren te klein. Het is de bedoeling dat in de toekomst oudere paren zolang mogelijk samen kunnen blijven wonen, eventueel met zorg of gebruik van zorg en andere faciliteiten van het woonzorgcentrum. Daarom werden de bestaande kamers gekoppeld zodat 2-kamer appartementen ontstonden met mindervalide badkamers.

De woon/zorg appartementen werden afgebouwd compleet met keuken en stoffering. In de modelwoning konden de bewoners zelf hun nieuwe interieur zien.

Ook werden nieuwe service-appartementen gebouwd, met een grote huiskamer en zes logeerkamers, verdeeld over de verschillende vleugels.

Door de verbouwing in vier fases op te splitsen, met uiteindelijk 44 service-appartementen, werd de scheiding tussen wonen en zorg in Mariënstein geleidelijk doorgevoerd. Het laatste appartement is in maart 2015 opgeleverd.

Van Baaren Aannemers Service – AxionContinu

Naast de verbouwing van het zorgcentrum verzorgt Van Baaren Aannemers alle onderhoudswerkzaamheden op de verschillende locaties van zorgorganisatie AxionContinu .

 
DSPL_LL_PRJCTS
 
DSPL_CSTM_PST_AS_IMAGES
Publieke gebouwen
 
Axion-Domstate
Zwembad Rees
Marienstein, hal
Medisch Centrum Lopik
 
 
Bijzonderheden Woonzorgcentrum Mariënstein
  • Bestaande zorgkamers verbouwen
  • 2-kamer appartementen met badkamer
  • AxionContinu klaar voor de toekomst

We vertellen u graag meer over dit project.
0348 55 20 66

DSPL_LL_PRJCTS
 
DSPL_CSTM_PST_AS_IMAGES
Publieke gebouwen
 
Axion-Domstate
Zwembad Rees
Marienstein, hal
Medisch Centrum Lopik
 
 
 
NCLD PG CNTCT