HD_MRK
Van Baaren Aannemers logo
Van Baaren Aannemers header
 
PG
CNTNT
 

over Van Baaren

 

‘Bouwen moet een feest zijn’

Over Van Baaren: familiebedrijf

Al sinds 1916 bouwt familiebedrijf Van Baaren Aannemers in Het Groene Hart en de Randstad. De vierde generatie bouwt nu met dertig vaste medewerkers woningen, bedrijfsgebouwen en publieke- en utiliteitsgebouwen. Met de nieuwste technieken en inzichten en nog steeds de oude waarden: betrouwbaar, ondernemend, professioneel, no-nonsense, in ontwikkeling en trots. Ons motto is: ‘Bouwen moet een feest zijn’. Dat geldt zowel voor onze klanten als voor ons.

Van-Baaren-aannemers-team

 

Duurzaam bouwen

Van Baaren Aannemers bouwt gebouwen met zo min mogelijk schade aan mens en milieu, zowel bij bouwen als in gebruik. Daarbij passen we herbruikbare, duurzame en zo mogelijk minder bouwmaterialen toe. Duurzaam bouwen betekent ook dat gebouwen flexibel te gebruiken zijn, zodat ze langer gebruikt kunnen worden.

Lean Bouwen

Lean Bouwen is een manier van denken. We kijken continu kritisch naar alle dagelijkse werkzaamheden vanuit het oogpunt van de klant. Zo verkorten we doorlooptijden, verhogen we de kwaliteit, werken we beter samen en gaan we verspilling tegen. Samen met opdrachtgevers en leveranciers werken we aan een efficiënt en plezierig bouwproces. De communicatielijnen zijn kort, we werken actief samen met bouwbegeleiders en architecten en informeren onze uitvoerders tot in detail. Zo kunnen we snel en flexibel inspelen op ontwikkelingen: voorzien en onvoorzien. De klant krijgt daardoor een vlot proces zonder verspilling van tijd en materialen.

Diversiteit en ervaring

Wij bouwen op ervaring, niet op routine. Daarom bouwen we graag verschillende projecten qua omvang, karakter of bestemming. Dat daagt onze vakmensen steeds uit scherp en alert te blijven en onze klanten professioneel met adviezen en daden bij te staan.

Certificering

Van Baaren Aannemers werkt volgens het VCA** 2008/5.1 veiligheidssysteem.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Werken bij Van Baaren?

Kijk bij onze vacatures of neem contact op.

 
 
 
 
Lid van Bouwend Nederland
Lid van Bouwend Nederland
Woningborg bouwzekerheid
Woningborg bouwzekerheid
Bouwgarant
Bouwgarant
VCA
VGM Checklist Aannemers
Fundeon leerbedrijf
Erkend Fundeon leerbedrijf